Köszöntjük a HUNBOOK Könyváruházban és szeretettel üdvözöljük törzsvásárlóink között.

Mi az a HUNBOOK Hűségprogram? Hogyan csatlakozhatok a Hűségprogramhoz?

A regisztrálás során szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse a regisztrációs adatlapot. A kitöltéssel elfogadja a HUNBOOK Hűségprogramjának szabályzatát.

Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal és automatikusan megtörténik. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.

Hogyan és hol használható a HUNBOOK Hűségprogram?

A HUNBOOK Hűségprogram a HUNBOOK Könyváruházban (hunbook.ro) használható.

A kedvezményeket a HUNBOOK Könyváruházban található termékekre, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.

HUNBOOK Könyváruházban történt vásárlások automatikusan és folyamatosan bekerülnek a HUNBOOK elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Vásárlónak, az alábbiak szerint:

Minden 50RON elköltött összegre a rendszer 1RON kedvezményt ír elő, és ez az arány érvényes a kissebb és nagyobb értékek esetében is, azaz:
100RON elköltött összeg 2RON kedvezmény
25RON elköltött összeg 0.5RON kedvezmény és így tovább.


Egyéb szabályok:

A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a HUNBOOK Szabályzatában leírtakat. A regisztrációs adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a HUNBOOK Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a Leonmed Host SRL. jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a HUNBOOK Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni, beleértve a kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Leonmed HOST SRL jogosult azt a nyilvántartásból törölni és a Hűségprogram használatát letiltani.

A HUNBOOK jogosult Hűségprogramjának Szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, megváltoztatni, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a hunbook.ro könyváruház weboldalán.

A szabályzatban hivatkozott lejértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

A HUNBOOK Hűségprogram nem fizetőeszköz.
A HUNBOOK Hűségprogram nem értékesíthető.

Adatok kezelése és védelme:

Felelősség:
A HUNBOOK Könyváruház üzletszabályzata és általános szerződési feltételei:
https://hunbook.ro/content/felhasznalasi-feltetelek-termeni-si-conditii.html

HUNBOOK Ügyfélszolgálat:
További kérdésekben a HUNBOOK Ügyfélszolgálata készséggel áll szíves rendelkezésükre: https://hunbook.ro/kapcsolat

Weboldalunk cookie-kat használ, hogy adatokat gyűjtsön, és ezáltal lehetővé tegye a jobb működést, statisztikai és marketing célokra. Ha többet szeretne megtudni a cookie-szabályzatunkról, kérjük, látogasson el erre a linkre